Lämmitin voi olla pystysuora

Lämmitin voi olla pystysuora

Lämmitin on tärkeä osa kotia ja lämmittimiä, eli radiaattoreita jotka ovat täytetty vedellä ja jotka ovat tarkoitettu suljettuun keskuslämmitysjärjestelmään, on nykyisin saatavilla eri muodoissa ja malleissa. Liian usein tavanomaiset lämmittimet asennetaan pystyyn porraskäytävissä ja muilla alueilla, joissa on kapea seinätila. Ei muisteta huomioida sitä, että teho saattaa laskea jopa 50%. Tämä johtuu siitä, että lämpöä johtava konvektiopelti vaakasuorassa asennossa toimii erittäin tehottomasti. Jos radiaattori kytketään yläpuolelta tilanne huononee vielä enemmän.

Nykyään on olemassa erilaisia pystysuoria ratkaisuja. Niissä on pystysuora konvektiopelti radiaattoripaneelin takana tai sisällä. Faro V on sileä lämmitin jossa pieniä pystyraitoja. Radiaattori on saatavana leveydessä 300-750 mm ja korkeudessa 1500-2100 mm. Kos V on samankaltainen patteri, jossa täysin sileä etupaneeli. Molemmat tyypit ovat saatavilla 71 eri värissä.

Jos haluat tavallisen standardiratkaisun Vertical on erittäin edullinen vaihtoehto. Käytännöllinen radiaattori, joka sopii hyvin ahtaisiin tiloihin. Purmo myöntää 10 vuoden takuun tuotteilleen.

Lämmittimen Kos V:n liitäntä tulee piiloon
Lämmittimen Kos V:n liitäntä tulee piiloon

Pystysuora lämmitin sähköisen liitäntään

Jos sinulla ei ole vesikiertoinen keskuslämmitysjärjestelmä, mutta silti tarvitset pystysuoran ratkaisun, on saatavilla myös pystysuoria sähkölämmittimiä. Yali V on vakiolämmitin, kun taas Langila ja Sanbe ovat tyylikkäitä designlämmittimiä, jotka parantavat tilan kuin tilan ilmettä. Näitä on saatavilla eri väreissä.

Yali V on pystysuora sähköinen lämmitin täynnä nestettä. Lämmöntuotto on pehmeä ja miellyttävä, todellinen "softheater".
Yali V on pystysuora sähköinen lämmitin täynnä nestettä. Lämmöntuotto on pehmeä ja miellyttävä, todellinen “softheater”.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply