Tyylikäs sisustus pattereilla

Tyylikäs sisustus pattereilla

Tyylikäs sisustus ei synny itsestään. Kristin Erséus on maalannut #purmoart-konseptille kehyksellisen patterin, joka on tarkoitettu makuuhuoneen ja joka oli näyttävästi esillä Mall of Scandinavia -ostoskeskuksessa Tukholmassa. Samassa paikassa esiteltiin yleisölle kolme patteria, tai pikemminkin kolme taideteosta, joiden suunnittelijoina ja maalareina on toiminut neljä taiteilijaa.

– En ole koskaan miettinyt pattereita niin paljon kuin tämän prosessin aikana, Kristin toteaa. – Tässä on tullut pohdiskeltua paljon. Mielessäni on myös muotoutunut monia ideoita.

– Palelen todella herkästi, joten patteri on minulle erityisen tärkeä kylmien talvikuukausien aikana. En ole kuitenkaan koskaan aiemmin ajatellut niitä sisustuselementteinä, jotka voivat olla myös tyylikkäitä tai käytännöllisiä jollakin muulla tavalla. Enimmäkseen ne ovat olleet vain välttämättömyyksiä. Mielestäni on mukavaa, että on yrityksiä, jotka ovat päättäneet korostaa pattereita tällä tavalla! Kristin sanoo.

Purmo on saanut yhteistyön kautta uusia oivalluksia siitä, kuinka muotoilijat näkevät patterit ja millaisia mahdollisuuksia avautuu, kun patteri nähdään osana persoonallista kotia. Modernit patterit ovatkin ovai keino viimeistellä asunnon tyylikäs sisustus.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply