Energiatehokas ja moderni öljylämmitys

Energiatehokas ja moderni öljylämmitys

Öljylämmitys ei ole enää entisensä, sillä Purmo julkisti uuden, vallankumouksellisen öljytäytteisen sähkölämmitysmallistonsa. Yali -öljytäytteiset sähkölämmitimet hyödyntävät ThermoSoft 2.0 -innovaatiota: lämmittimet on täytetty ympäristöystävällisellä kasviöljyllä ja ne säteilevät luonnollista lämpösäteilyä. Digitaalisen patteritermostaatin ansiosta lämpöä voidaan säätää jopa 0,2 °C tarkkuudella. Uutuusmallistosta on saatavilla kolme eri versiota: perinteinen etupateeli (Yali Digital), sileä etupaneeli (Yali Parada) sekä vaakasuorasti raidoitettu etupaneeli (Yali Ramo).

LVI Yali moderni öljylämmitys

Erinomainen valinta allergikolle

Yali-öljytäytteiset sähkölämmitimet ovat hiljaisia ja hajuttomia, eikä niiden pinta kuumene liiaksi edes korkeilla lämpötiloilla. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettei öljytäytteinen lämmitin ole kuuma koskettaa, eikä pöly pala siihen kiinni. Thermosoft 2.0 -innovaatio vähentää myös ilmassa leijailevaa pölyä, mikä on varmasti iloinen uutinen kaikille allergikoille.

Yali edustaa hyvin testattua ja ylivoimaista energiatehokkuutta: öljypatterilla on tavoiteltu ranskalainen NF 3 -tähtiluokitus, Euroopassa käytetty CE-merkintä ja SEMKO S -merkintä.

Ympäristöystävällinen öljylämmitys

Modernin muotoilun ja monipuolisten mallien ohella Yali reagoi nopeasti lämpötilan muutoksiin ja tarjoaa lämpöä juuri silloin kun sitä tarvitaan. Patteri on täytetty biohajoavalla kasviöljyllä, joten ne säästävät luontoa. Sähkökäyttöistä Yalia voidaan käyttää uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuuli-, vesi- ja aurinkovoimalla.

Tuuletustoiminto

Yali on suunniteltu mukavuus, helppokäyttöisyys ja energiatehokkuus mielessä pitäen. Siksi uusi öljypatteri-mallisto sisältää kätevän “tuuletustoiminnon”, jolla energiaa ei mene hukkaan tuuletuksen aikana. Jos kodin lämpötila laskee nopeasti yli 30 min ajaksi, Yali Digitalin, Paradan ja Ramon patteritermostaatit katkaisevat lämmityksen. Kun lämpötila on laskenut asetettuun minimiin, termostaatti päättelee tuuletuksen päättyneen ja käynnistää lämmityksen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply