Hanki lämmityksen etäohjaus kotiin tai mökille

Hanki lämmityksen etäohjaus kotiin tai mökille

Lämmityksen etäohjaus onnistuu Purmon Touch E3 -ohjausjärjestelmällä, jolla voit etäohjata Yali-sähkölämmittimiä ja vähentää kodin tai mökin lämmityskuluja. Uudella CleverTouch -sovelluksella voit nostaa ja laskea lämmitystä suoraan puhelimellasi.

Touch E3 on ohjausjärjestelmä, joka auttaa vähentämään lämmityskustannuksia. Sillä voit helposti etäohjata lämmitystä kotona tai mökillä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit esimerkiksi pitää yllä alhaisempaa lämpötilaa ollessasi poissa ja kytkeä täyden lämmityksen päälle ennen kuin palaat. Touch E3:n kautta näet myös jokaisen huoneen ja alueen energiankulutuksen. Uusi CleverTouch -sovellus sisältää ominaisuuksia, joiden avulla on entistäkin helpompaa seurata lämmitystä.

Liitä Touch E3 nettiin niin voit CleverTouch -sovelluksen ja puhelimesi avulla:

  • Asettaa erilaiset lämpötilat eri huoneisiin/alueisiin, jotka olet luonut.
  • Luoda viikko-ohjelman jokaiselle alueelle ja tarvittaessa poiketa ohjelmasta tilapäisesti.
  • Alentaa kotisi lämpötilaa vain muutamalla näppäimen painalluksella ollessasi poissa.

Touch E3 kosketusnäyttö maksaa noin 299 euroa. Lämmityksen etäohjaus Touch E3:lla onnistuu kun käytät sitä yhdessä ilmaisen CleverTouch -sovelluksen avulla, jonka voi ladata suoraan AppStoresta tai Google Play -kaupasta*. Touch E3 toimii yhdessä Purmon Yali-sarjan öljytäytteisten sähkölämmittimien kanssa, jotka maksavat alk. 279 euroa.

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply