Edullinen kodin sisustus pattereilla

Edullinen kodin sisustus pattereilla

Pattereiden kohdalla tyylikäs voi olla myös edullista. Mikäli kaipaat kodin sisustus kaipaa uutta ilmettä ja hyvää hinta-laatusuhdetta voi vastaus löytyä edullisesta lämmitysratkaisusta.

Kodin sisustus sileäpintaisilla pattereilla

Purmo Ventil Compact on moderni radiaattori, jossa on huomaamaton, runkoon hitsattu venttiilirakenne. Näin ollen näkyviin jäävät ainoastaan termostaatin pää sekä patterin alta lattiaan menevä putki. Verrattuna perinteisiin pattereihin, on ratkaisu ulkonäöllisesti paljon tyylikkäämpi. Silti edelleen suurin osa pattereista asennetaan niin, että koko venttiilirakenne kytkentöineen jää näkyviin. Meidän mielestämme asiakkaiden on kuitenkin hyvä tietää, että vaihtoehtoisia ratkaisujakin on olemassa.

edullinen sisustus
Yleisimmin patterit asennetaan siten, että putket ja venttiilit jäävät näkösälle. Mutta miksi niiden tulisi olla esillä? Ventil Compact-radiaattori on saatavilla myös tasaisella etupaneelilla (Plan) tai etupaneelilla, jota koristavat tyylikkäät vaakalinjat (Ramo).
sileä patteri sisustus
Sileäpintainen patteri on edullinen tapa uudistaa kodin sisustus. Värin lisäkustannukset ovat n. 20 %.

Myös pyyhekuivain on oiva tapa sisustaa edullisesti

Pyyhekuivain saattaa välillä tuntua ylimääräiseltä luksukselta, mutta esimerkiksi kylpyhuoneremontin yhteydessä se ei ole suurikaan investointi. Esimerkiksi Purmon edullisin ja suosituin sähkökäyttöinen pyyhekuivain Athena A on saatavana niin kromattuna kuin valkoisena. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii monenlaisiin kohteisiin.

Billig heminredning med Athena A
Athena A -pyyhekuivain on edullinen tapa sisustaa tyylikkäästi.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply