Pienen kylpyhuoneen lämmitys

Pienen kylpyhuoneen lämmitys

Pienen kylpyhuoneen lämmitys saattaa nousta ajankohtaiseksi jos ja kun rakennat uutta tai remontoit nykyistä kylpyhuonettasi. Viime vuosina yhä suuremmat kylpyhuoneet ovat kasvattaneet suosiotaan, mutta aina ei yksinkertaisesti ole tilaa saunalle tai erilliselle kylpyläosastolle. Millainen lämmitys pieneen kylpyhuoneeseen soveltuu?

Lattialämmitys

Lattialämmitys on yleinen valinta kylpyhuoneisiin ja se tuntuukin erityisen miellyttävältä ja lämpimältä, etenkin kun kylpyhuoneessa lämpötilaa pidetään usein korkeampana kuin muissa huoneissa. Lattialämmitys soveltuu erinomaisesti kaakeli- ja klinkkerilattioille ja tiloihin, joissa kostean lattian halutaan kuivuvan nopeasti. Pienistä kylpyhuoneista olisi hyvä löytyä myös jotain, jossa kuivattaa pyyhkeitä ja vaatteita ja tähän tarkoitukseen pienikokoinen pyyhekuivain onkin mitä kätevin ratkaisu. Vesikiertoinen pyyhekuivain voi toisinaan riittää myös sellaisenaan pienen kylpyhuoneen lämmönlähteeksi.

Sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet

LVI-Nila-bad-handdukstork
Sähköllä toimivaa pyyhekuivainta valittaessa ovat Purmon Nila Ti tai Muria Ti luotettavia valintoja. Nila Ti on kromattu pyyhekuivain ja käytännöllisyydessään ylivertainen. Sen sisältämän ajastimen avulla voit asettaa pyyhekuivaimen olemaan päällä vain tiettyyn aikaan päivästä.

Muria Ti med timer
Muria Ti kaarevine putkineen kaappaa huomion ja tarjoaa paljon tilaa pyyhkeille. Soveltuu myös ahtaisiin paikkoihin, sillä sitä voidaan kääntää 180 astetta.

Visuaalisuutta ja paljon tilaa ripustaa pyyhkeitä tuo puolestaan Muria Ti. Tämä malli on myös hyvä ratkaisu ahtaisiin tiloihin, sillä se voidaan kääntää 180 astetta. Värivaihtoehtoina ovat kromi ja kiiltäväpintainen valkea. Muria Ti -mallissa on 2-8 tunnin ajastin tai jatkuva lämmitys.

Vesikiertoiset pyyhekuivaimet

Purmo-Java-badrum

Vesikiertoinen Purmo Java on käytännöllinen pyyhekuivain sinulle, joka tarvitset paljon kuivaustilaa. Putkien muotoilu ja sijoittelu mahdollistavat sen, että voit ripustaa siihen tavanomaista pyyhekuivainta huomattavasti enemmän kuivattavaa. Isosta kuivaimesta riittää tehoa myös lämmitykseen. Java on saatavilla korkeudeltaan neljänä eri kokona ja eri leveyksiä mallista on puolestaan olemassa kaksi. Vakiona Java on väriltään valkoinen tai hopea, mutta erikoisvärit onnistuvat tilauksesta.

Leros Purmo-Leros-Cassandra

Purmo Leros on rauhallisen ja harmonisen vaikutelman kylpyhuoneeseen tuova vesikiertoinen pyyhekuivain. Tähän klassisen muotoilun omaavaan pyyhekuivaimeen voit valita mieleisesi jopa 70 eri värisävystä. Saatavilla jopa metalli-, anodi- tai struktuuriväreissä. Putket on aseteltu harvaan 50 mm:n välein niin, että useampi pyyhe mahtuu helposti kuivaimeen. Tämä tekee mallista myös helposti puhdistettavan. Putkien halkaisijan suuren koon takia Leros luovuttaa paljon lämpöä ja lakattu väri (valkoiset RAL 9016 standardina) kromatun sijaan mahdollistaa puolestaan jopa 35 % suuremman lämmönluovutuksen sekä säteily- että konvektiolämpönä. Pienemmässä kylpyhuoneessa voit yksinkertaisesti korvata nykyisen lämpöpatterin Leroksella. Erillisen kytkentäpalan (TEMPCO VT) avulla Purmo Leros voidaan helposti liittää vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään.

Purmo-Delta-badrum-handduksstang-rustik

Kylpyhuone on tärkeä osa kotia ja sinne vaaditaan luotettava lämmönlähde mukavuutta luomaan. Delta Twin M on koristeellinen kylpyhuoneradiaattori, joka on suunniteltu vastaamaan koko kylpyhuoneen lämmitystarpeita. Pehmeä ja joustava muotoilu tekee siitä sekä toimivan lämmittimen että tyylipuhtaan sisustuselementin. Delta Twin M kylpyhuoneradiaattori on tarkoitettu kylpyhuonelämmittimeksi, jota voidaan käyttää lämmityskautena normaalin radiaattorin tapaan, eli lämmitysverkostoon kytkettynä, ja lämmityskauden ulkopuolella, esimerkiksi kesäaikaan, sähkölämmitteisenä.

Delta Laserline -valikoiman avulla voit saada juuri haluamasi radiaattorin juuri haluamaasi paikkaan. On pitkiä ja lyhyitä, vaaka- ja pystysuuntaisia malleja ja monia värivaihtoehtoja. Nämä radiaattorit sopiva sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Malliston 28 vakiokorkeuden lisäksi voidaan tilata mikä tahansa korkeus 300 ja 3000 mm:n väliltä.

Lue lisää pyyhekuivainten sijoittelusta >>

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply