Lämmöntuntua kotiin – Materiaalit ja sisustuspatteri

Lämmöntuntua kotiin – Materiaalit ja sisustuspatteri

Kun ilmat viilenevät ja illat pimenevät, sitä haluaa lisää lämpöä kotiinsa. Sisustaminen onkin oiva tapa lisätä lämmöntuntua.

Käytä sisustuksessa lempeitä ja lämpöisiä värejä – vaikkapa samettisissa tyynynpäällisissä, jotka ovat todella trendikkäitä tänä vuonna. Hyödynnä myös pehmeitä materiaaleja, vilttejä ja lampaantaljoja sekä paksuja verhoja ikkunoissa. Syksyinen kukkakimppu pöydällä tuo puolestaan lämpöä ja tunnelmaa. Sytytä muutama tuoksukynttilä ja käperry takan eteen sohvalle viltin alle villasukat jaloissa. Modernin valkoiset seinät saattavat alkaa vaikuttaa jopa liian kylmiltä, joten miksipä et maalaisi niitä jollain lämpimällä sävyllä? Mutta kuten sanottua, lämmintä tunnelmaa voi luoda myös pienillä yksityiskohdilla.

sisustuspatteri tuo lämpöä

Sisustuspatteri viimeistelee lämpimän sisustuksen

Mikäli pelkkä sisustaminen ei auta, vaan on tullut aika uudistaa lämmitysjärjestelmä, taikka jos olet maalaamassa tai tapetoimassa huonetta, niin tässäpä muutama täydellisesti moderniin kotiin soveltuva sisustuspatteri. Puhtaat, tyylikkäät linjat sekä minimalismi ovat tämän päivän skandinaavisen sisustuksen tunnusmerkkejä. Olohuoneeseen, jossa on isot ikkunat ja tyylikkäät huonekalut, soveltuu täydellisesti vesikiertoinen Purmo Paros, mielellään voimakkaan värisenä. Sama malli löytyy myös sähköpatterina nimellä Purmo Sanbe.

Pystysuuntaisen sisustusradiaattorin voi sijoittaa ikkunan viereen ja matalan jaeradiaattorin puolestaan ikkunan alle.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply