Uutta ilmettä olohuoneeseen hyödyntämällä pattereita sisustuksessa

Uutta ilmettä olohuoneeseen hyödyntämällä pattereita sisustuksessa

Uuden sohvan hankkiminen ja tapettien sekä verhojen vaihtaminen ovat yleisiä vaihtoehtoja kun halutaan hieman uutta ilmettä olohuoneeseen. Mutta hyvin harva on tullut edes ajatelleeksi vaihtaa olohuoneen patterit uusin. Yksi syy tähän on se, että patterit ovat niin pitkäikäisiä. Niiden teräsrakenne on kestävä ja niinpä patteri alkaakin todella harvoin vuotaa enää asennusvaiheen jälkeen. Tuotteet ovat harvoin virheellisiä, sillä kaikki patterit testataan jo tuotantovaiheessa. Toki kuljetusvauriot tai vastaavat voivat saada aikaan sen, että jokin yksittäinen patteri vuotaa tai menee rikki. Mutta kuten sanottua, mahdolliset vuodot ja toimintahäiriöt huomataan useimmiten viimeistään siinä vaiheessa, kun patteria kytketään vesikiertoiseen keskuslämmitysjärjestelmään.

Uutta ilmettä olohuoneeseen uusilla pattereilla

Yleisin syy sille, että pattereita ei oteta huomioon olohuonetta uudistettaessa taitaa olla se, että moni ei yksinkertaisesti ole tietoinen mahdollisuuksista. Itse asiassa jopa yksittäisen patterin voi päivittää uuteen ilman sen kummempia ongelmia. Ja nykyään valittavissa on monia erilaisia ratkaisuja. Esimerkiksi pystysuuntainen patteri sopii erinomaisesti korkeiden ikkunoiden, lasiseinien tai terassin oven viereen. Matalat konvektorit tai paneeliradiaattorit puolestaan mahtuvat mukavasti korkeiden ikkunoiden alle ja jaeradiaattori on tyylikäs jopa aina lattiaan asti yltävän ikkunan edustalla. Lisäksi Purmon vesikiertoiset patterit ovat saatavilla 71 eri värisävyssä. Voit mieleisesi joko RAL– tai metalliväreistä. Hae inspiraatiota kuvistamme ja ota yhteyttä jälleenmyyjiimme saadaksesi lisätietoa.

Uutta ilmettä olohuoneeseen Purmon pattereilla
Purmon Kon-konvektori on tyylikäs tapa tuoda uutta ilmettä olohuoneeseen. Se soveltuu mainiosti suurten ikkunoiden edustalle.
Olohuone uudet patterit
Jaeradiaattori on niin ikään hyvä vaihtoehto olohuoneeseen. Pumon Delta luo mukavasti tunnelmaa päästen päivänvalon lävitseen.
Purmo värilliset patterit olohuoneeseen
Purmon pattereihin voi valita värin 71 vaihtoehdosta. Tämä pystysuuntainen Faro on saanut pintaansa elegantin tummanharmaan metallisävyn.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply