Tyylikäs krominen pyyheteline

Tyylikäs krominen pyyheteline

Pyyhetelineen tulisi soveltua luonnollisena osana kylpyhuoneen ja kodin sisustukseen. Se voi olla mielenkiintoinen yksityiskohta, oman tyylin ilmaus sekä paikka, josta napata ylellisen lämmin pyyhe.

Flores Chrome on tyylikäs krominen pyyheteline, jossa yhdistyvät elegantti ja klassisen viehättävä design. Flores CH on suora malli ja tarvitsee erittäin vähän tilaa syvyyssuunnassa. Flores CH:n putket ovat suorat ja Flores C CH:llä on ulospäin kaarevat putket, jotka antavat enemmän tilaa pyyheliinoille. Saatavilla olevat lisävarusteet takaavat, että saat näillä pyyhetelineillä kylpyhuoneesi ilmeestä juuri sellaisen kuin haluat.

Flores CH ja Flores C CH ovat vesikiertoisia pyyhetelineitä, mutta ne voidaan myös varustaa sähköpatruunalla. Sähköpatruuna toimii joko kiinteällä kytkennällä tai pistokkeella. Sähköasennukset tulee aina tehdä valtuutetun sähköasentajan toimesta. Voit valita täysin sähköisen mallin tai mixed version, jolloin sähköpatruuna toimii lisävarusteena keskuslämmitysmallin yhteydessä.

Tyylikäs krominen pyyhekuivain – Purmo Flores
Tyylikäs krominen pyyhekuivain – Purmo Flores

 

krominen pyyheteline

Flores CM CH voidaan kytkeä suoraan lattialämmitysjärjestelmään Purmon TempCo-venttiilin avulla. Kaikki Flores CH -malliston pyyhetelineet ovat kauniisti kromattuja ja tuovat silmiä hivelevää kiiltoa kylpyhuoneeseen. Kaiken kaikkiaan kaunis lämmönlähde.

Katso tästä lähin Purmo-jälleenmyyjäsi >>

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply