Leros-pyyhekuivain patterin tilalle

Leros-pyyhekuivain patterin tilalle

Korvaa kylpyhuoneen tai WC:n lämpöpatteri Leros pyyhekuivaimella. Vaihdon yhteydessä on muistettava, että pyyhekuivaimen tehon on vastattava vanhan lämpöpatterisi tehoa. Vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä käytettävien järjestelmälämpötilojen perusteella on helppo laskea vastaavan pyyhekuivaimen koko. Muista, että kromatun pinnan teho on muita pienempi, koska kromattu pinta sitoo enemmän lämpöä ja kuumenee enemmän. Lakattu pinta luovuttaa enemmän tehoa ja sen pintalämpötila pysyy kromattua alhaisempana. Tästä syystä kromattu pintaa sopii paremmin käytettäväksi yhdessä lattialämmityksen kanssa, ja lakattua pintaa voidaan käyttää ainoana lämmönlähteenä pienehköissä kylpyhuoneissa, kunhan kuivaimen koko on riittävä.

Pyyhekuivain patterin tilalle – tarkista liitännät

Kun olet päättänyt korvata lämpöpatterin pyyhekuivaimella, on tärkeää, että tarkistat liitännät. Leros voidaan liittää keskeltä, c/c 50 mm. Voit valita kahdesta erilaisesta designventtiilistä. Toinen niistä mahdollistaa putkiston vedon suoraan alaspäin, mikä onkin tavallisin tapa liittää Leros järjestelmään. Kauneimman tuloksen saat kuitenkin käyttämällä kulmaventtiiliä ja kätkemällä putket seinään. Mikäli keskiliitos ei ole mahdollinen, esimerkiksi siksi, että putket ovat kaukana huoneen nurkassa, voit liittää Lerosin myös sivulta yksireikäventtiilin avulla. Nämä lisävarusteet löydät välilehdeltä Lisävarusteet.

Jälleenmyyjä voi auttaa sinua laskemaan tehon tarpeen ja arvioimaan liitäntävaihtoehtoja. Hän voi mahdollisesti auttaa myös asennuksessa.

Leros korvaa lämpöpatterin

Pyöreät, symmetriset ja litteäpäätyiset putket antavat Lerosille rauhallisen ja tasapainoisen ilmeen. Klassisesti muotoiltu kuivain on saatavilla useissa RAL-väreissä sekä 12:ssa metalli-, anodi- ja struktuurivärissä. Putket on aseteltu harvaan 50 mm välein, joten kuivaimelle mahtuu runsaasti pyyhkeitä. Lerosin puhdistaminen pölystä ja liasta on helppoa. Leros luovuttaa runsaasti lämpöä putkiensa suuren halkaisijan ansiosta. Leros toimitetaan lakattuna eikä kromattuna, joten saat jopa 35% suuremman lämmöntuotannon – sekä säteilylämpönä että konvektiolämpönä. Pienehkössä kylpyhuoneessa voit yksinkertaisesti vaihtaa vanhan lämpöpatterisi Lerosiin.

Ei käyttövesijärjestelmään.

Leros on kehitetty yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

 

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply