Makuuhuoneen lämmitysratkaisut

Makuuhuoneen lämmitysratkaisut

Makuuhuoneen sisustuksessa ei tarvitse kikkailla. Mukava sänky, oikeat makuuhuoneen lämmitysratkaisut ja ilmanvaihto luovat olosuhteet hyville unille. Tasaisella etupinnalla varustettu klassinen paneeliradiaattori sopii hyvin sekä rustiikkiin että moderniin makuuhuoneeseen. Tehokkaita tasapintaisia paneeliradiaattoreita on saatavilla jopa kolmen metrin levyisinä ja 300–900 mm:n korkuisina. Jos olet herkkä pölylle, voit valita hygieniaradiaattorin, jossa ei ole konvektiolamelleja, minkä johdosta sen lämmitysteho on hieman pienempi mutta sen pinnat on helpompi puhdistaa. Hygieniaradiaattorissa ei ole päälliritilää ja päätylevyjä, joten pölyt voi pyyhkiä myös lämminvesipaneelien välistä.

Makuuhuoneen lämmitysratkaisut voivat vaihdella. Paras paikka patterille huoneessa on ikkunan alla, mutta tarvittaessa on mahdollista käyttää pystysuuntaista radiaattoria. Esimerkiksi Purmon Kos V:n voi valita useissa eri väreissä, ja se sulautuu hienosti huoneesi sisustukseen. Patterin alalaidassa on 50 mm:n liitännät putkia varten. Putket voidaan vetää seinän sisään tai alas lattiaan.

Makuuhuonen lämmitysratkaisut ovat usein yksinkertaisia. Purmon Kos V sopii hyvin klassisesti sisustettuun makuuhuoneeseen.
Purmon Kos V sopii hyvin klassiseen, luonnollisilla väreillä sisustettuun makuuhuoneeseen.

 

Makuuhuoneen lämmitysratkaisut: öljytäytteiset lämmittimet

Tasapintaisia radiaattoreita on myös täysin sähkökäyttöisinä. Yali Paradassa on täysin tasainen etupaneeli, kun taas Yali Ramon paneelissa on horisontaalisia raitoja.

Yali-sarjan radiaattorit, joissa on erillinen lämpötilan säätö etu- ja takapaneelille, sopivat erinomaisesti makuuhuoneen sisustukseen.
Yali-sarjan radiaattorit, joissa on erillinen lämpötilan säätö etu- ja takapaneelille, sopivat erinomaisesti makuuhuoneen sisustukseen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply