Kylpyhuoneremontti – 5 vinkkiä

Kylpyhuoneremontti – 5 vinkkiä

Kylpyhuoneremontti kannattaa aloittaa miettimällä sekä lämmitys- että ilmanvaihtoratkaisuja. Kokosimme viisi seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen töiden aloittamista.

1. Vaihda patteri kylpyhuoneremontin yhteydessä

Vanhemmissa kylpyhuoneissa on usein lämpöpatteri seinällä. Ja liian usein näkee, että koko kylpyhuone on uusittu – paitsi vanha radiaattori. Se voidaan helposti vaihtaa pyyhekuivaimeen tai uuteen patteriin. Pyydä asentajaa tekemään myös tyylikäs putkisto, ettei puolesta seinää tule yksi suuri putkihässäkkä.

Pyydä kylpyhuonetta remontoitaessa tyylikästä putkitusta – se ei ole itsestäänselvyys.

Pyydä kylpyhuonetta remontoitaessa tyylikästä putkitusta – se ei ole itsestäänselvyys.

2. Lattialämmitys on hyvä ratkaisu märkätiloihin

Lattialämmitys ei ole välttämätön pienemmissä kylpyhuoneissa, joissa ei ole suihkua tai kylpyammetta – mutta märkätiloissa sillä on tärkeä funktio. Lattialämmitys kuivattaa märän lattian ja pitää sen hyväkuntoisena ja siistinä. Lattialämmityksen puolesta puhuu myös se, että ilman sitä klinkkerilaatat tuntuvat kylmiltä ihoa vasten.

3. Yhdistä lattialämmitys ja pyyhekuivain

Lattialämmitys voidaan mainiosti yhdistää pyyhekuivaimen kanssa. Saatavilla on sekä vesikiertoisia että sähkökäyttöisiä malleja. Jos haluat käyttää lattialämmitystä pääasiallisena lämmönlähteenä, valitse pienempi, krominen kuivain. Kromi vähentää lämpösäteilyä lakattuun kuivaimeen verrattuna. Sen sijaan kuivaimen pinta lämpenee ja pyyhkeet kuivuvat nopeasti.

4. Kylpyhuoneremontti ja ilmanvaihto

Kylpyhuoneen ilmanvaihto on yhtä tärkeä asia kuin lämmitys. Pyydä asentaja tarkastamaan, kuinka se on ratkaistu, ja kysy ehdotuksia sen parantamiseksi. Monissa vanhemmissa taloissa ainut nykyinen ratkaisu on ikkunan avaaminen.

5. Värikäs kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneen lämmitysratkaisuksi on olemassa paljon vaihtoehtoja. Inspiroidu väreistä ja muodoista ja valitse yli 70 sävystä sopivat. Jälleenmyyjä auttaa sinua mielellään lämmitysratkaisujen löytämisessä.

Kylpyhuoneremontti voi olla myös värikäs – Purmon Bandai IR -sähköpyyhekuivain

Purmon Bandai IR -sähköpyyhekuivain

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply