Uudet patterit keittiöremontin yhteydessä

Uudet patterit keittiöremontin yhteydessä

Keittiöremonttia suunnitellessa ei ehkä ensimmäiseksi tule mieleen patterit. Patterit ovat kuitenkin osa keittiön suunnittelua ja ne kannattaa ottaa huomioon jo remontin alkuvaiheessa.

Keittiö on kodin sydän ja sen tulisi olla mukava, toimiva ja lämmin. Keittiöstä on kuitenkin vaikeaa löytää tilaa pattereille, koska suurin osa seinäpinnasta on varattu kaapistoille ja työskentelytiloille. Lattialämmitys onkin toimiva ratkaisu erityisesti keittiössä. Ota lattialämmityksen asennus huomioon jo keittiökaappien paikkoja suunniteltaessa.

Jos keittiössäsi on jo patterit, ne voi tottakai säilyttää. Monet uudet patterit sopivat vanhojen paikalle ja vaikkeivät uudet patterit ole välttämättömät, niin niiden vaihtamisella on suuri vaikutus. Pystysuuntainen patteri on kätevä ratkaisu kun seinätilaa on vähän. Niitä saa esimerkiksi 300 mm levyisinä ja 1800 mm korkeina. Mallistosta löytyy tavallisia paneelipattereita, sileäpintaisia pattereita ja nostalgisia jaepattereita.

Designelement Tamari kan användas vid renovering av kök.
Sisustuspatteri Tamari keittiössä. Tamari on nesteellä täytetty sähköpatteri, joka sopii myös vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

 

Jos keittiössäsi on korkeat ikkunat, voit laittaa ikkunan eteen matalan patterin, jonka alla on jalkatuet. Valitse keittiön patteriin jokin trendikäs väri tai vaikkapa tyylikäs teräspinta.

Rätt värme på rätt plats. Inred med snygga radiatorer.
Oikeanlaista lämpöä oikeassa paikassa keittiössä. Pystysuora, teräspintainen Kos V sopii hienosti keittiöön.

 

En knallröd Kos V från Purmo piggar upp ditt rum vid köksrenovering.
Keittiöremontin yhteydessä asennettu Purmon kirkkaanpunainen Kos V kirkastaa huoneen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply