Klassinen kylpyhuoneen sisustus

Klassinen kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuoneen remonttiin liittyy monta asiaa. Suunnitelmissa on tärkeää ottaa huomioon kaikki valaistuksesta pesukoneen ja pistorasioiden sijoitteluun ja lämmitysratkaisusta siihen, kuka kylpyhuonetta käyttää. Lapsiperheillä, eläkeläisparilla tai yläkerrassa asuvalla nuorisolla kun on erilaisia vaatimuksia kylpyhuoneen suhteen. Lisäksi kylpyhuoneen sisustus kannattaa pitää myös mielessä jo tässä vaiheessa.

Kylpyhuoneen sisustus sisältää monesti pyyhekuivaimen. Sähkökäyttöinen patteri tai pyyhekuivain onkin hyödyllinen lisä kylpyhuoneeseen, sillä se mahdollistaa lämmityksen myös varsinaisen lämmityskauden ulkopuolella ja sen ansiosta voit lämmittämisen lisäksi kuivattaa nopeasti kosteat pyyhkeesi.

Purmon sähköinen pyyhekuivain Nila Ti soveltuu klassisen muotoilunsa ansioista kaikkiin kylpyhuoneisiin. Pyöreät kulmat ja tangot saavat aikaan pehmeän vaikutelman. Nila Ti pyyhekuivaimen liitäntäjohto voidaan jättää näkyville tai upottaa seinärakenteeseen, joten kuivain sulautuu saumattomasti keittiön tai kylpyhuoneen sisustukseen. Pyyhekuivaimessa on 2-8 tunnin ajastin, mutta luonnollisesti voit myös valita haluatko pitää sen jatkuvasti päällä tai pois päältä.

Tyylikäs ja käytännöllinen pyyhekuivain tarjoaa nopean lämmityksen, kuivattaa pyyhkeet ja toimii oivana lisänä lattialämmitykselle, jotta lämpötila säilyisi sopivan mukavana myös isommissa kylpyhuoneissa. Lattialämmön ansiosta jalkoja ei palele, lattiat eivät ole märkiä, eivätkä matot kosteita.

>> Katso lähin jälleenmyyjäsi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply