Vanhan ajan patteri vanhan talon lämmitykseen

Vanhan ajan patteri vanhan talon lämmitykseen

Kun haluat kunnostaa vanhaa taloa ja säilyttää alkuperäisen tyylin tai kun haluat tuoda “retro-elementtejä” modernin kodin sisustukseen, ovat Delta ja Epok-patterit oiva valinta. Voit valita patteriin haluamasi värin, koon ja pituuden, sekä sijoittaa sen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Pääset nauttimaan yhtä aikaa modernin patterin mukavuudesta ja perinteisestä tyylistä.

Jaeradiaattori – Vanhan ajan patteri nykyaikaisessa tilassa

Delta Laserlinen klassinen muotoilu on päivitetty 2000-luvulle ja se onkin herkullinen lisä vanhan tai uuden kotisi sisutukseen. Toisten mielestä se näyttää juuri siltä miltä patterin kuuluukin näyttää ja toiset sanovat, että siinä yhdistyvät hienosti vanha- ja nykyaika. Delta on tyylikäs vesikiertoinen patteri joka yhdistää modernia arkkitehtuuria perinteiseen lämmitystekniikkaan.

Laserhitsauksen ansiosta patteri on lähes saumaton ja sileäpintainen. Patterin sisällä laserhitsaus estää hitsausjäämien kerääntymistä ja vähentää kitkaa ja korroosiota. Tuloksena on hiljaisempi ja tehokkaampi patteri joka kestää pidempään. D-muotoiset profiilit, joista myös Delta Laserlinen nimi on peräisin, eivät ole vain houkuttelevan näköisiä, vaan ne myös parantavat suorituskykyä jopa 10% verrattuna perinteisiin malleihin.

Delta Twin voidaan varustaa myös sähkövastuksella. Pyyhekuivain tulee patterin mukana.
Delta Twin voidaan varustaa myös sähkövastuksella. Pyyhekuivain tulee patterin mukana.

 

Delta-valikoiman ansiosta voit saada täsmälleen sellaisen patterin kuin haluat ja ihan minne vain sen haluat. Patteri voi olla pitkä, lyhyt, pysty- tai vaaka-asennossa ja juuri valitsemasi värinen. Se sopii yhtä lailla vanhan kunnostamiseen ja uusiin taloihin. Patteri on saatavilla 28:ssa eri korkeudessa ja voit halutessasi tilata sen myös missä tahansa korkeudessa välillä 300-3000 mm.

Delta Laserline sopii myös tiloihin joilla on korkeat hygienia- ja puhtausvaatimukset. Delta Laserlinelle on myönnetty muun muassa saksalaiset BAGUV- ja hygieniatodistukset.

Delta Laserlinen lämpöpattereista on tilattavissa myös kaarevia ja kulmikkaita malleja, jotka sopivat esimerkiksi kaareville seinille tai seinien kulmiin.

Epok on varustettu viimeisimmällä lämmitystekniikalla, kuten langattomalla termostaatilla.
Epok on varustettu viimeisimmällä lämmitystekniikalla, kuten langattomalla termostaatilla, jolla voi ohjata yhtä tai useampaa lämpöpatteria samassa huoneessa.

 

Epok rintamamiestalossa Pattereiden kiinnikkeiden asennusleveys
Vnhan ajan patteri Epok rintamamiestalossa

 

 

Epok näyttää vanhalta patterilta ja siksi se onkin täydellinen ratkaisu modernin tai perinteisen kodin sähkölämmitykseen. Se on myös varustettu viimeisimmällä lämmitystekniikalla, kuten langattomalla termostaatilla, jolla voi ohjata yhtä tai useampaa lämpöpatteria samassa huoneessa. Jakeiden ansiosta patterilla on suurempi pinta-ala joka maksimoi lämmitystehon. Epok-pattereita on saatavana sekä pysty- ja vaaka-asennuksiin.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply