Nyt on aika uusia mökin lämmitys

Nyt on aika uusia mökin lämmitys

Purmon uudet energiatehokkaat lämpöpatterit lisäävät hyvinvointia mökillä, sillä ne ylläpitävät lämmitystä ollessasi poissa ja tervehtivät sinua miellyttävällä lämmöllä kun palaat. Valikoimaan kuuluu erilaisia pattereita ja tyylikkäitä, käytännöllisiä pyyhekuivaimia. Nämä patterit ovat ihanteellinen ratkaisu kun on aika uusia mökin lämmitys!

Mökkikausi avataan keväällä tulevia kesälomia ja pitkiä viikonloppuja varten. Silloin on sopiva aika myös parantaa mökin varustelua, lämmitystä ja uusia sen sisustusta. Energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin sähkölämmittimiin vaihtaminen on nopea ja helppo tapa lisätä mökin varustelutasoa ja ammattitaitoisen asentajan tekemänä siihen menee vain muutama tunti.

Viihtyvyys ei ole niinkään kiinni mökin lämpötilasta, vaan enemmänkin lämmön kokemuksesta. Purmon patterit on täytetty kasviöljyllä ja siksi ne lämmittävät pehmeästi ja luonnollisesti. Ne säilyttävät kosteuden mökin sisätiloissa eikä ilma kuivu. Niistä ei tule myöskään muita kuivan ilman aiheuttamia ongelmia, kuten ilmassa kiertävää pölyä.

Purmon patterit eivät myöskään polta pölyä, joten niistä ei lähde sitä epämiellyttävää hajua, joka tulee kun kauan käytöstä poissa ollut patteri kytketään päälle.

Hyvä pyyhekuivain mökin keittiössä ja kylpyhuoneessa lisää viihtyisyyttä, koska se korvaa patterin ja kuivaa samalla pyyhkeet.

Purmon Yali-sarjan uusissa energiatehokkaissa öljytäytteisissä lämpöpattereissa on paljon uusia ominaisuuksia, jotka lisäävät viihtyvyyttä ja vähentävät kulutusta järkevästi. Niissä on helppokäyttöiset termostaatit joiden avulla voit säädellä lämpötilaa täysin oman mielesi mukaan. Niitä voi myös ohjata etänä matkapuhelimella tai tietokoneella, joka on erittäin hyödyllinen ominaisuus kesämökeillä joita lämmitetään usein vain satunnaisesti. Patterit on varustettu myös pakkasnesteellä, joka pitää lämpötilan välillä 0,5 – 10 astetta, ja estää siten mökin putkien mahdollisen jäätymisen.

Pyyhekuivain parhaalla kuivausteholla

Bandai IR -pyyhekuivain lisää mukavuutta mökin kylpyhuoneessa tai keittiössä. Sen erillinen termostaatti säätelee lämpötilaa infrapunasignaalien avulla ja se voidaan sijoittaa niin, että sitä on todella helppo käyttää. Termostaattia käytetään käsin tai sisäänrakennetulla ajastimella, joka voidaan asettaa täydelle teholle kahdeksi tunniksi kahdesti päivässä. Näin kuivain on tehokkaimmillaan silloin, kun kylpyhuonetta käytetään eniten. Kuivainta on saatavilla esimerkiksi hopeisena ja 18:ssa muussa värissä. Valkoisen pyyhekuivaimen hinta alk. 939 euroa.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply