Laadukkaat kuivauspatterit edullisesti – Katso vinkit!

Laadukkaat kuivauspatterit edullisesti – Katso vinkit!

Mistä saa laadukkaita kuivauspattereita edulliseen hintaan? Googlaamalla “kuivauspatterit” löydät monia vinkkejä portaaleista ja verkkokaupoista, jotka tarjoavat pyyhetelineitä ja pyyhekuivaimia. Voi pojat, monia löydätkin! Ongelmana tosin on, että suositeltavien tuotteiden laadusta ja takuusta on välillä niukasti tietoa. Tiedonhaku käy erityisen hankalaksi, kun tuotemerkistä itsestään ei löydy sen enempää informaatiota. Voimme puhua vain omien tuotteidemme puolesta, minkä takia tarjoamme nyt etsintöjen ja tuotevertailujen tueksi tietoa Purmon valikoimista.

Edulliset vesikiertoiset kuivauspatterit Purmolta

Purmo Flores kuivauspatterit

Flores on klassinen kuivauspatteri, joka on erinomainen valinta jos kylpyhuoneeseen halutaan hillittyä tyyliä sekä mahdollisimman miellyttävää lämpöä. Flores tarvitsee vain vähän tilaa, minkä takia se on ihanteellinen pieneen huoneeseen. Flores on suoranmallinen ja sen standardiväri on valkoinen RAL 9016. Kuivauspatteri on saatavilla myös muissa RAL-väreissä tilauksesta. Käyttöpaine max 8 baaria. Ei käyttöveteen. 1/2” sisäkierre.

Hinta:
Flores valkoinen alkaen 175 €

Purmo Flores CH violetti pyyhekuivain
Flores Chrome

 

Flores Chrome on kromattu, suoramallinen ja tilaa säästävä kuivauspatteri. Flores Chrome valmistetaan huippumodernilla hitsaustekniikalla, mikä tekee pyyhekuivaimesta erittäin vankan ja vakaan vaihtoehdon. Käyttöpaine max 6 baaria. Ei käyttöveteen. 1/2” sisäkierre.

Hinta:
Flores Chrome kromi alkaen 400 €.

>>Katso lähin Purmo-jälleenmyyjä täältä!

 

Edulliset sähköiset kuivauspatterit Purmolta

LVI Nila kromi pyyheteline

Nila R on klassisesti muotoiltu kuivauspatteri, joka sopii jokaiseen tilaan. Kuivain on saatavilla krominvärisenä ja valkoisena. Pyöristetyt kulmat ja tangot luovat pehmeän vaikutelman. Kuivauspatterin liitäntäjohto voidaan jättää näkyville tai upottaa seinärakenteeseen, joten kuivain sulautuu saumattomasti keittiön tai kylpyhuoneen sisustukseen. Liitäntä voidaan tehdä joko kuivaimen oikeasta tai vasemmasta alakulmasta.

Hinta:
Nila R kromi alkaen 300 € 

 

LVI Athena A kuivauspatteri
Athena A

 

Athena -kuivauspatterit tarjoavat monipuolisesti asennusmahdollisuuksia. Kuivauspatterit voidaan asentaa miten päin tahansa, käsietäisyydestä ja asennosta riippumatta. Huomaamattoman liitännän ansiosta kuivain voidaan yhdistää joko pistotulppaliitännän avulla pistorasiaan tai sähköliitäntä voidaan upottaa seinärakenteeseen, jolloin se sulautuu sisustukseen täydellisesti. Helppokäyttöinen Athena lämpenee yhdellä virtakytkimen napsautuksella.

Hinta:
Athena A kromi alkaen 119 €

Vesikiertoinen kuivauspatteri ylimääräisellä sähkövastuksella – Purmon Alaid X

Jos lämmöntuotannossa hyödynnetään sekä sähköä että keskuslämmitysjärjestelmää, hintaa tulee jonkin verran lisää. Mallin etuna on, että lämmitysjärjestelmän ollessa talvella päällä, kuivauspatteri hyödyntää vesiliitäntää. Kun lämmitysjärjestelmää ei tarvita kesäaikaan, kuivauspatteri toimii sähkövastuksilla.

LVI Alaid X pyyhekuivain

Valkopinnoitettu yhdistelmäkuivauspatteri Alaid X hyödyntää lämmöntuotannossa sekä sähköä että keskuslämmitysjärjestelmää. Kuivauspatteri on varustutettu pyöreillä, putkimaisilla pyyhetangoilla, minkä vuoksi kauvauspinta-alaa saadaan pieneenkin tilaan runsaasti. Kuivain sopii modernin ulkoasunsa takia erinomaisesti kylpyhuoneeseen tai keittiöön, jossa halutaan kokeilla jotain hieman erilaista. Patteritermostaatti toimii manuaalisesti, mutta myös sisäänrakennetulla ajastimella. Kuivauspatterin voi esimerkiksi ajastaa täydelle teholle kahdeksi tunniksi päivässä. Näin voidaan varmistaa, että kuivausteho on optimaalinen, kun kylpyhuonetta käytetään eniten.

Hinta:
Alaid X alkaen 895 €

>> Katso lähin Purmo-jälleenmyyjä täältä

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply