Vanhat sähkölämmittimet vaihtoon

Vanhat sähkölämmittimet vaihtoon

KYSYMYS
Minulla on tällä hetkellä 20 vuotta vanhat sähkölämmittimet – Enston merkkiset. Kannattaako vaihtaa öljytäytteisiin?

Terveisin Reino

VASTAUS

Vanhojen lämmittimien vaihto yleensä ottaen kannattaa aina. Tekniikka, ennenkaikkea lämmönsäätö ja sen tarkkuus yhdessä lämmönluovutustekniikan kanssa on kehittynyt merkittävästi 20 vuodessa. Saavutettu etu vaihdossa on alentuneet lämmityskustannukset, parempi sisäilma ja mahdollisuus tarpeenmukaiseen (energiatehokkaaseen) lämmitykseen vaikka etäohjauksen muodossa paikallisesti tai internetin kautta mobiililla niin halutessasi.

Suosittelen esimerkiksi Purmon Yali digitaalitermostaatillisia malleja Digital, Parada ja Ramo jotka kaikki soveltuvat etäohjaukseen. Ne ovat öljytäytteisiä. Ota yhteys paikalliseen jälleenmyyjäämme joka tekee lämmitin kartoituksen tarvittaessa tai voit itse valita sopivat koot:
teho, korkeus ja leveys – tässä järjestyksessä. Pyydä lämmitintarjous jälleenmyyjältämme asennuksineen.

Autan mielelläni lämmittimien valinnassa.

Vanhat sähkölämmittimet vaihtoon – Parada

Yali Paradassa on täysin sileä etupaneeli ja se sopii kaikenlaisiin moderneihin sisustuksiin. Yali Paradassa on samat älykkäät ominaisuudet kuin Yali Digital: tuuletusohjelma ja digitaalinen termostaatti, jonka voi helposti liittää kiinteään, johdottomaan ohjaukseen tai Wifi- verkkoon Touch e3 ohjausykikkön avulla (lisävaruste).

Lämmittimessä on erilliset lämpötilasäädöt etu- ja takapaneeleissa, mikä takaa paremman energiatehokkuuden ja pintalämpötilan säädettävyyden esimerkiksi lapsiperheissä.

Sisustusta Tukholmassa Yali Paradalla
Yali Parada Purmolta

Terveisin

Joni

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]