Tyylikäs patteri pieneen kylppäriin

Tyylikäs patteri pieneen kylppäriin

KYSYMYS
Teen kerrostalokaksion kylppäriremonttia. Kylppärissä (ja saunan puolella) oli perinteiset 90-luvun aaltokuvioiset patterit. Nyt laitatin sähköisen lattialämmityksen, mutta silti haluaisin kylppärin puolelle lisäksi jonkin tyylikkään vesikiertoisen patterin. Tyylikäs patteri olisi pääasiallinen tilan lämmittäjä myös edullisuutensakin takia. Tikapuumalliset pyyhepatterit ovat hyvännäköisiä mutta myyjät sanovat etteivät ne riitä lämmittämään tilaa. Onko näin? Perinteinen suorakaiteen mallinen valkoinen laatikko tuntuisi olevan ainoa markkinoilla. Tuo korkea suorakaiteen muotoinen on ehkä liian iso pikkukylppäriin. Onko ideoita ja ehdotuksia?

Terveisin Leila

VASTAUS
Sähköinen lattialämmitys riittää tässä tapauksessa lämmönluovuttajaksi. Toki, jos haluat kuivata pyyheliinoja niin mikä tahansa pyyhekuivain – sähköinen tai vesikiertoinen – sopii. Jos kuitenkin haluat sulkea/vähentää lattialämmityksen toimintaa ja käyttää tavallista patteria tai pyyhekuivainta on tärkeää tietää tehontarve huoneessa ja myös minkälaisia meno- ja paluulämpötiloja on käytössä. LVI-asentaja osaa neuvoa tässä. Teholaskentaohjelmistoista hän osaa neuvoa oikean patterin sinulle. Tässä muutama inspiraatiokuva. Kaikki antavat hyvän lämmönluovutustehon. Leros sopii hyvin myös pieneen kylppäriin.

Lue lisää aiheesta >>

Terveisin Mikko ja Mia

Tyylikäs patteri – Kuvat

Purmon radiaattorit toimitetaan vakiona RAL 9016 valkoisina, mutta radiaattoreita on saatavana useita väri- ja sävyvaihtoehtoja, joista löytyy kaikkiin sisustustyyleihin sopiva ja muiden sisustuselementtien väreihin sointuva malli. Katso, miten radiaattorin väri vaikuttaa sisustukseen valitsemalla jokin kaikkiin sisustustyyleihin sopivista väreistä.

kylpyhuoneen radiaattorin
Purmo Minorca vesikiertoinen pyyhekuivain.
tyylikäs patteri
Purmo Leros vesikiertoinen pyyhekuivain
Purmo Tinos vesikiertoinen radiaattori
Pienikokoinen vesikiertoinen patteri on esimerkiksi Purmo Ramo RCV.
Pienikokoinen vesikiertoinen patteri on esimerkiksi Purmo Ramo RCV.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]