Sisustuspatteri yksiputkijärjestelmään

Sisustuspatteri yksiputkijärjestelmään

KYSYMYS
Haluaisin eteiseen kauniin kuivaavan patterin tai pyyheliinakuivaimen. Kyseessä on sisustuspatteri yksiputkijärjestelmään. Onko sellaisia saatavilla? Putkimiehen mukaan, jos sellaisia on edes saatavilla, saattaa vaatia myös venttiilin vaihtoa, koska uudet patterit eivät välttämättä istu 1970-luvun ventiileihin.

Terveisin

Maiju

 

VASTAUS

Pyyheliinakuivaimet voidaan kytkeä suoraan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja ne kattavat tavallisesti pienen huoneen lämmöntarpeen. Kätevä yksitieventtiili mahdollistaa sekä 1-putki- että 2-putkijärjestelmän kytkennät. Yksitieventtiili RFA 75-400 (katso kohta TARVIKKEET) LVI-numerolla 4036112 sopii esim. pyyhekuivaimiin Leros, Flores tai Java.

Voit näyttää yksitieventtiilikuvan LVI-asentajalle, jotta hän voi tarkistaa sen sopivuuden järjestelmääsi ja erityisesti asennustilaasi. Huom! Yksitieventtiiliä ei ole mahdollista kytkeä pyyhekuivaimen keskiosaan (Leros), vaan aina sivukytkentäputkeen.

Sisustuspatteri yksiputkijärjestelmään – Leros

Leros on kylpyhuoneen lämmin keskipiste, 22 putkea muodostaa symmetrisen kokonaisuuden. Tämä on oikea valinta pyyhekuivaimeksi teille, jotka arvostavat selkeitä linjoja. Pyöreät symmetriset putket, joissa on litteät päädyt antavat Leros pyyhekuivaimelle rauhallisen ja harmoonisen yleisilmeen. Klassinen design, jota saadaan monessa eri RAL väreissä sekä myös 12 metalli-, anodi- tai struktuuriväreissä.

Putket ovat harvaan asetellut 50 mm:n välein niin, että useampi pyyhe mahtuu kuivaimeen. Leros on kaikenlisäksi helppo puhdistaa pölystä ja liasta. Leros luovuttaa paljon lämpöä sen putkien halkaisijan suuren koon takia. Se, että Leros toimitetaan lakatussa värissä (valkoiset RAL 9016 standardina) eikä kromattuna mahdollistaa jopa 35% suuremman lämmönluovutuksen sekä säteily- että konvektiolämpönä. Pienemmässä kylpyhuoneessa voit yksinkertaisesti vaihtaa olemassa olevan radiaattorin Lerokseen.

Käyttöpaine 10 bar. Ei käyttövesijärjestelmään.

Terveisin Jonas

 

Purmo Leros
Purmo Leros vesikiertoinen pyyhekuivain
Pyyhekuivain Java Purmolta
Pyyhekuivain Java Purmolta

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]