Mökin vanhojen LVI-lämpöpattereiden vaihtaminen

Mökin vanhojen LVI-lämpöpattereiden vaihtaminen

KYSYMYS:

Minulla on vanhahkot, 20 vuotta sitten asennetut LVI-merkkiset lämpöpatterit, joissa on bimetallitermostaatit. Ne ovat ympäri vuoden käytössä olevassa mökissämme. Voiko niitä ohjata sähköisesti, jos ohitamme bimetallitermostaatit?

Terveisin, Leif

 

VASTAUS:

Ei, vanhempien LVI-pattereiden bimetallitermostaatteja ei voi vaihtaa sähköisiin. Emme nykyisin edes myy bimetallitermostaatteja. Sen sijaan saatte paljon hyötyjä vaihtamalla lämpöpatterit uusiin.

Modernit sähkölämpöpatterit ja niiden sähköiset termostaatit mahdollistavat täsmällisen ja energiatehokkaan lämpötilan säädön. Ne alentavat sähkökustannuksia varsinkin verrattuina vanhoihin, bimetallitermostaateilla ohjattuihin lämpöpattereihin. Vaihto uusiin, sähköisillä termostaateilla ohjattuihin lämpöpattereihin säästää energiaa jopa 20%. Voit ohjata sähkölämpöpattereita myös internetin/älypuhelimen avulla, jos yhdistät lämpöpatterit Touch E3 -lisävarusteeseen.

Vanhojen LVI-lämpöpattereiden vaihto on nopeaa ja helppoa

Lämpöpattereiden vaihto on paljon helpompaa kuin moni luulee. Muista kuitenkin, että vaihto pitää antaa ammattimaisen sähköasentajan tehtäväksi.

Jos haluat yhdistää lämmitysjärjestelmääsi ilma-ilmalämpöumpun, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli.

Parhain terveisin, Joni & Mia

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]