Lyhyitä ajanjaksoja käytössä olevan mökin lämmitys

Lyhyitä ajanjaksoja käytössä olevan mökin lämmitys

KYSYMYS

Nyt olisi tarpeen löytää ratkaisu vain lyhyitä ajanjaksoja käytettävän mökin lämmittämiseen. Ostin hiljattain talon Ångermanlandista ja pohdiskelen sen lämmitystä. Tällä hetkellä siellä on vesikiertoinen lämmitys ja öljykattila. Suunnittelen järjestelmän purkamista ja sen korvaamista öljytäyttöisillä radiaattoreilla. Vietän talossa koko kesän, mutta muuten käytän sitä ainoastaan jouluna ja uutenavuotena. Onko suunnitelmani hyvä? Olen kiitollinen muistakin vinkeistä.

Terveisin Kent

 

VASTAUS

Ideasi kuulostaa hyvältä, koska lämmitystarve on vähäinen. Sähkölämmittimet voit säätää jäätymisenestotilaan (7°C), jos kiinteistössä on talvisaikaan vettä. Voit myös helposti säätää mökin lämpötilaa jo ennen kuin saavut perille. Digitaalisella termostaatilla varustetut Purmon öljytäyttöiset mallit (Yali Digital, Parada, Ramo) voidaan liittää Touch E3 -kosketusnäyttöön.Tällöin lämmittimien ohjaus hoituu kokonaan sovelluksen kautta (mikäli mökissä on Wi-Fi-reititin).

Terveisin

Jesper & Mia

Moderna elradiatorer (Yali) med smart radiatortermostat kan styras med en app Clever Touch E3. Fjärrstyra elradiatorer.Moderneja sähkölämmittimiä (Yali) voi ohjata Clever Touch E3 -sovelluksen kautta.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]