Kiintästi asennettava sähköpatteri

Kiintästi asennettava sähköpatteri

Vaihdoimme keskuslämmityksen varaavaan takkaan ja sähköön. Nyt ongelmana löytää oikeat patterit. Onko “tavallisia” pattereita, jotka voi asentaa kiinteästi? Meillä vanha talo, jossa paljon pieniä ikkunoita. Tuleeko kaikkien ikkunoiden alle laittaa patteri? Minkä tehoisia? Esimerkiksi pirtissä+avokeittiössä yhteensä 5 ikkunaa, 1m leveitä.

Kiitos avusta!

Kiintästi asennettava sähköpatteri

Hei,
kaikki Purmon sähkölämmittimet voidaan asentaa kiinteästi seinälle. Mitoitustehona voidaan yleisesti käyttää normaali korkuisissa tiloissa 60W/m2. Mitoituksessa paljon riippuu mm. rakennuksen rakennusvuodesta, eristystasosta ja mahdollisista lisäeristyksistä, ilmanvaihdosta ja muista lisälämmön lähteistä. Eli yksiselitteistä vedenpitävää vastausta ei voi antaa. Ikkunavedon estämiseksi on suositeltavaa asentaa lämmitin ikkunan alle mikäli se suinkin on mahdollista. Purmon lämmitinvalikoimasta löytyy monen tehoisia ja levyisiä lämmittimiä joten kannattaa tutustua valikoimaan ja valita lähinnä mitoitusta vastaava teho ylöspäin pyöristäen.

Voit valita mieluisen lämmitin tyypin, esim. Yali Parada, ja niistä sopivat koot kunkin ikkunan alle. Lähin jälleenmyyjämme tai oma sähköurakoitsijasi auttaa valinnassa ja asennuksessa. Samalla saat kokonaisurakka tarjouksen Purmo tuotteistamme. Suljettujen kasviöljytäytteisten lämmittimien etuna on että ne muistuttavat keskuslämmityksen tasaista ja turvallista lämmön luovutusta alhaisine pintalämpöineen ja sähkölämmityksen tarkkaa energiatehokasta ohjaista ilman turhaa lämmittämistä.

Terveisin

Joni

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]