Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumppu

KYSYSMYS:

Hei!

Minulla on erään Comfort Zone -nimisen valmistajan poistoilmalämpöpumppu. Aiomme vaihtaa yhden radiaattorin suhteellisen suuressa olohuoneessamme. Koska näissä on hiukan alhaisempi poistolämpötila, olen ymmärtänyt, että meidän on hankittava konvektorit, jotka eivät aina ole kovin kauniita. Liitteenä pumppumallin kuva.

 

VASTAUS:

Hei!

Purmon Kon konvektorit voidaan normaalisti liittää kauniiksi osaksi useimpia ympäristöjä. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi Aquilo lattiakonvektorit, joissa konvektori on upotettu lattiaan, ja joiden yläpuolen ritilä päästää lämmön huoneeseen.

Toinen vaihtoehto voisi olla lämmityksen täydentäminen pystysuoralla radiaattorilla, joka antaa enemmän lämpöä pienemmällä pinta-alalla. Tai miksi ei Purmon uusi puhallinradiaattori Belize, joka toimii kuten perinteinen radiaattori lämmöntarpeen ollessa alhainen. Belizen tuulettimet ovat äänettömiä, ja ne kytkeytyvät päälle lämmöntarpeen mukaan. Sisään rakennetut tuulettimet toimivat äänettömästi nostaen radiaattorin tehoa jopa 80% lisääntyneen konvektion avulla.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]