Kattolämmitykselle korvaaja

Kattolämmitykselle korvaaja

KYSYMYS
Olemme aloittamassa yläpohjan ja ulkoseinien saneerauksen 1979-vuonna valmistuneeseen tiilitaloomme. Huoneisto myös lämpöeristetään täydellisesti nykyaikaisin menetelmin. Nykyinen lämmitysjärjestelmämme on kattolämmitys. Olisiko kattolämmitykselle järkevämpää vaihtoehtoa?

VASTAUS

Kaikilla tuotteilla kuten myös lämmitystuotteille on rajallinen käyttöikä. Hyvin on kattolämmitys toiminut jos tähän saakka toimii. Kannattaa kuitenkin varautua siihen että kelmu kerrallaan vikaantuu. Koko katon uusiminen kelmun tähden ei yleensä kannata kustannussyistä. Remontin yhteydessä suosittelen varautumaan siihen että ikkunoiden alle laitetaan sähköjohdotus mahdollisia lämmittimiä varten mikäli sitä ei rakennusvaiheessa ole jo huomioitu. Edullisin tapa varautua tulevaan.
Purmo sähkölämmitys antaa saman lämpömukavuuden kuin kattolämmityskin. Lisänä se tarjoaa lämpöä vaakatasossa esim. pöydän alle jonne kattolämmitys ei yllä. Yali digitaalisella termostaatilla varustetut mallit Yali Digital, Parada ja Ramo yhdessä Tempco Touch E3 ohjainyksikön kanssa mahdollistavat energiatehokkaan yhdistelmän mukavuudesta tinkimättä vaikka mobiili ohjauksena.

Terveisin

Joni

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]