Terveellinen sisäilma ja lämmitysratkaisut

Terveellinen sisäilma ja lämmitysratkaisut

Vietämme suuren osan päivästä sisätiloissa. Hyvinvointi ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, sillä yliherkkuus ja allergiat ovat yhä yleisempiä. Siksi monissa julkisissa tiloissa on lähes välttämätöntä, että sisäympäristö on terveellinen ja hyvin ilmastoitu. Hyvän sisäilman varmistamiseksi kannattaakin valita lämmitysratkaisu, joka edistää puhtaampaa sisäilmastoa ja jonka puhdistus on helppoa. Korkean hygienian tiloihin suunnitellut lämpöpatterit tarjoavat lämmitysratkaisun, joka ei kuivata sisäilmaa ja kerää mahdollisimman vähän pöyä.

Vesikiertoinen lämpöpatteri lämmittää huoneilmaa tasaisesti, pitäen pintalämpötilansa matalana ja minimoi ilmassa leijuvan pölyn. Tuotettu lämpö on pehmeää ja miellyttävää, eikä se kuivata sisäilmaa tai rasita yhtälailla hengityselimistöä.

Suurin ero perinteisten ja hygieniapattereiden välillä on sileä etupaneeli tai helposti poistettavat osat, jotka mahdollistavat jokaisen nurkan ja kulman perusteellisen puhdistuksen. Purmon tarjoamat lämpöpatterit on pintakäsitelty yhteensä viiteen kertaan: pinta on sileä, helppo puhdistaa ja ne kestävät hyvin erilaisia pesuaineita.

Purmon korkean hygienian tiloihin kehitetyt lämpöpatterit ovat Purmo Delta ja Purmo Hygiene. Lämpöpatterit on tarkoitettu suljettuihin vesikeskuslämmitysjärjestelmiin ja ne molemmat ovat hygieniasertifioituja. Patterit ovat saatavilla perinteisenä valkoisena, mutta myös yli 70 muussa värissä.

Purmo Delta

Purmo Delta on tukevarakenteinen patteri, joka koostuu väljistä osioista. Avoimen profiilin ja kestävän pinnan vuoksi lämpöpatteri on helppo pitää puhtaana. Purmo Delta valmistetaan käyttämällä modernia tuotantotekniikkaa, jossa laserhitsatut saumat eivät näy ja pinta on täysin tasainen. Vedenvirtaus on hiljaista ja tehokasta. Purmo Delta voidaan varustella myös patteritermostaatilla, joka varmistaa, että lämpötila on aina tasaisen miellyttävä.

Purmo Delta lämpöpatteri ja sisäilma
Purmo Delta on yks Purmon kolmesta hygieniasertifioidusta lämpöpatterista suljetulla vesijärjestelmällä. Lämpöpatteri on saatavilla valkoisena sekä yli 70 muussa värissä.

Purmo Hygiene

Purmo Hygiene on paneeliradiaattori, jota kutsutaan ns. “nude” lämpöpatteriksi. Tämä tarkoittaa, ettei patterissa ole päätylevyjä tai päällysritilää. Patterin sisältä on myös jätetty pois levyjen väliin taitettu konvektiolamelli, joka tyypillisesti löytyy konvektiolämmittimistä. Päätylevyjen, päälysritilän ja konvektiolamellin poistaminen mahdollistaa patterin ja sen sisäosien perusteellisen puhdistamisen. Hinta alkaen 82 €.

Löydä lähin Purmo-jälleenmyyjä >>

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply