Sisustus ja lämpöpatterit

Sisustus ja lämpöpatterit

Lämpöpatterit ovat erottamaton osa jokaista kotia, mutta silti moni haluaisi ne piiloon. Ajattelumalli on syöpynyt syvälle mieliimme, minkä vuoksi on aika tomuttaa pölyttyneitä asenteita. Mitä jos patterit eivät olisi vain tapa pitää asunto ja sisäilma miellyttävän lämpimänä ympäri vuoden, vaan elementti joka viimeistelee kodin sisustuksen? Tiesitkö, että tarjonnasta löytyy tälläkin hetkellä huippusuunnittelijoiden muotoilemia sisustuspattereita, joilla voit lisätä kotiisi mukavuutta, persoonallista tyyliä ja ainutlaatuista tunnelmaa?

Enemmän vaihtoehtoja sisustukseen

Tämän päivän suurin sisustustrendi on rakentaa kotiin yksilöllisiä ja persoonallisia ratkaisuja. Ei ole mitään syytä, miksi lämpöpattereiden ja muiden näkyvien lämmitysratkaisujen täytyisi rikkoa luotua kokonaisuutta. Tänä päivänä saatavilla on monipuolisia lämmitystuotteita, joista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Tuotteet kuvaavat persoonallisuuttasi, takaavat käyttöösi huipputeknologian ja -toiminnallisuudet sekä ennen kaikkea antavat sisustukseen enemmän malleja, muotoja ja sävyjä.

Sisustus pystysuuntaisilla pattereilla

Pystysuuntaiset sisustusradiaattorit on suunniteltu esteettiset näkökulmat mielessä pitäen. Se mikä malli sopii juuri sinulle, riippuu ennen kaikkea maustasi, mutta huomiota kannattaa kiinnittää myös käytössä olevaan seinätilaan ja budjettiin. Vertikaalinen patteri on yleensä edukseen näkyvällä paikalla, kuten esimerkiksi olohuoneessa. Hyviä vaihtoehtoja ovat koristeelliset mallit, kuten Purmo Kos V ja Purmo Faro V. Pattereista kumpainenkin on saatavilla yli 70 värissä. Pystysuuntaiset sisustuspatterit voidaan asentaa hyvin pieneen tilaan ja siksi ne mahdollistavat hyvin ainutlaatuiset sisustusratkaisut. Pystymalli on ihanteellinen suuren ikkunan viereen tai alueelle, jossa seinätilaa on runsaasti – mutta vain sivusuunnassa.

Kos V lämmitin – sisustus ja patterit
Kos V

Sisustuspatteri Kos tunnetaan minimalistisesta ja puhdaslinjaisesta muotoilusta, johon kuuluu silea etupaneeli, hieman kaarevat päätylevyt ja kauniisti viimeistelty ritilä. Yksi sen ominaispiirteistä on inox-pinnoite, eli ruostumaton teräs, jonka koruttomuus sopii täydellisesti moderniin sisustukseen. Ruostumaton teräs näyttää erityisen hyvältä trendikkäässä kattohuoneistossa tai modernissa keittiössä.

Faro V
Pystysuuntainen lämpöpatteri Faro antaa viimeisen silauksen klassiselle sisustukselle. Se on nappi valinta sisustajalle, joka rakastaa salonkikelpoista tyyliä. Faron muotoiltu etupaneeli korostaa ylöspäin suuntautuvia linjoja. Kirkasväriset vaihtoehdot luovat upean kontrastin seinän kanssa. Faro on saatavilla myös metallisena, joka tuo sisustukseen ripauksen modernia tyyliä. Purmon sisustuspattereista löytyy vaihtoehtoja myös tiukalle budjetille, lukemattomissa värissä ja muodoissa.

Sisustus sähkölämmitteisessä kodissa

Sähkölämmitteisissä kodeissa on myös mahdollista valita jonkin kauniista sähköpattereista.

Purmo Langila ja Purmo Sanbe toimivat erityisen hyvin mattavalkoisena ja ne näyttävät upealta jopa valkoista taustaa vasten. Jos haluat, että sähköpatteri ilmentää tyyliäsi ja tuo huoneeseen ripauksen persoonaa, voit kokeilla värikkäämpiä pattereita, eri värisiä seinäpintoja vasten. Langila ja Sanbe tuovat tilaan arvokasta tyyliä ja ne soveltuvat erinomaisesti sekä klassiseen kuin myös moderniin sisustukseen. Patterit ovat saatavilla 12 värissä. Minimalistisen muotoilunsa vuoksi ne ovat ihanteellisia monissa huoneissa, kuten esimerkiksi olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä ja kylpyhuoneessa.

Purmo Paros V sisustus patteri
Viimeistele sisustus hyvännäköisellä pystysuuntaisella lämpöpatterilla.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply