Purmo Air tuloilmayksikkö

Purmo Air tuloilmayksikkö

Hei,
Meillä on yläkertaan tarvetta pattereille. En vaan tiedä mikä olisi oikea koko ja onko pakko laittaa Purmo Air tuloilmayksikkö? Makuuhuone on noin 24 m2 (haluamme kaksi erillistä patteria ikkunan alle) ja olohuone on 30 m2. Keittiö on noin 15 m2. Keittiöön on hankala patteria sijoittaa, ja keittiössä ei tarvitse olla Purmo Air tuloilmaradiaattoria. Toinen vaihtoehto on, että laitettaisiin kaikki normi patterit. Kysymys vaan on mikä olisi kyseisiin tiloihin sopivat pattereiden koot?
T. Heli

Hei!

Purmo Air tuloilmayksikkö sopii Purmon paneeliradiaattoreille ja vaatii talossa koneellisen ilmanpoistojärjestelmän. Käytännössä tämä tarkoittaa poistoilmapumppua tai koneellista ilmaimua. Jos talosta ei löydy tällaista, ei voida asentaa Purmo Airia sinne. Jos talossa on koneellinen ilmanpoistojärjestelmä on hyvä laittaa Purmo Airit makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Ilma poistetaan keittiöstä ja kylpyhuonetiloista, joissa ei ole Purmo Air yksiköitä ollenkaan, vaan tavallisia pattereita. Täytyy muistaa että lämmitys on yksi asia ja ilmanvaihto toinen. Molemmat yhtä tärkeitä asumismukavuuden kannalta. 

Ota yhteys LVI suunnittelijaan, joka voi mitoittaa oikeat radiaattoreiden koot taloosi. Jälleenmyyjät ja nettikaupat löytyy kotisivuiltamme.

Tervesin

Mikko ja Mia

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]